Planeetat ja Chakrat

Planeettojen järjestys Auringosta ulos on Merkurius, Venus, Maa, Mars, Jupiter ja Saturnus. Nämä ovat paljain silmin nähtäviä planeettoja. Saturnuksen takana ovat planeetat Uranus, Neptunus ja Pluto. Saturnuksesta etenemme kohti aurinkoa. Avainajatus, joka tarvitaan näiden planeettojen käyttämiseen tulkinnoissa: Sisäplaneetta on aina avain ulkoiseen, sisäinen planeetta on merkitys ja avain planeetalle sen kiertoradan ulkopuolella.

Esimerkiksi, elämme maassa. Seuraava planeetta Maan kiertoradalla on Venus. Siksi Venus on avain Maan kokemukseen. Venusta (tai rakkautta) on pidetty avaimena elämään maapallolla kautta aikojen. Jos elämässämme on esteitä ja ongelmia (Saturnus), Jupiterin tutkiminen antaa meille avaimen Saturnuksen planeetalle syntymäkartassamme... Mars on avain Jupiteriin ja niin edelleen...

Saturnus tai laki: (Juuri chakra)

Paikantamalla Saturnuksen syntymäkartassa saamme käsityksen elämän suurimmista esteistä ja haasteista. Saturnus eli Saatana (kuten sitä joskus kutsutaan) on ajan ja aineellisen maailman säännöt. Emme riko luonnonlakeja, ne rikkovat meitä. (Kts. 7 hermeetistä lakia)

Kohtaamme Saturnuksen vaikutuksen joka hetki. Olemme näiden lakien alaisia, kunnes opimme käyttämään niitä. Saturnus on tärkeä osa karttaa, koska se osoittaa meille, missä elämässämme on opittavaa. Avain Saturnuksen valtakuntaan löytyy tutkimalla syntymä Jupiteriamme.

Jupiter eli elämänpolku: (Sakraalichakra)

Saturnus on elämämme testilaboratorio, Jupiter on avain, opas ja valo, joka näkee meidät ajan (tai Saturnuksen) pimeyden läpi. Se on suora ja kapea polku, jota pitkin käymme Saturnuksen testin läpi. Jupiter on tie, jolla kuljemme tai jatkamme elämäämme – jatkuvuus. Se on meidän ratkaisu ajan kokeeseen. Sakraalichakra edustaa tunnetta.

Astrologiassa Jupiter näyttää meille kuinka löytää tunteiden avulla tiemme Saturnuksen ja ajan testien läpi ja kuinka Saturnusta (tai hermeetisiä lakeja) käytetään. Jupiter on avain rytmin lakiin, asioiden toistuvuuteen, peräkkäisyyteen ja ajan myötä, menestykseen. Se on tie läpi ja eteenpäin. Jupiter on avain Saturnuksen kohtaamiseen, siksi Jupiter vie meidät menestykseen lakeja hyödyntäen mielen luomassa ajassa ja paikassa.

Kun olemme oppineet hallitsemaan Saturnustamme menestymään, mielemme on vapaa tutkimaan tilannettamme. Jupiterin vapaus on ikuista valppautta Saturnuksen lakia tai sääntöjä kohtaan. Me elämme. Kun olemme vapaita ajassa eli Saturnuksessa, kysymme, mitä se kaikki tarkoittaa? Mikä tämän kaiken tarkoitus on? Alamme tunkeutua seuraavaan chakraan, Marsin chakraan. Menestyksemme avain (Jupiter) on Mars-planeetta – mitä haluamme elämältä.

Mars tai avioliitto: (Solar plexus -chakra)

Mars on energia, joka liikuttaa meitä, mitä tunnemme - miten toimimme. Solar plexus -chakra on olemuksemme järki ja logiikka. Se on se, mikä ajaa meitä ja miten hyväksymme ulkopuoliset näkemykset / vaatimukset osaksi elämäämme. Se on energia tai voima, joka meillä on, määrittäen henkilökohtaisen ilmapiirimme tai auramme: se huone tai tila, jossa meidän on asuttava - olohuoneemme.

Se, millainen huone meillä on, määrittää sen, miltä meistä tuntuu, mukavalta tai ahtaalta. Sen jälkeen kun Jupiter on haihtunut helpoksi toistoksi, mielemme kääntyy ajatuksille yhtenäisyydestä, ykseydestä - avioliitosta, harmoniasta ja tasapainosta. Tasapaino on tapa jolla hallitsemme polariteetin lain, jolla vastakkaisuuksista eri voimakkuuksilla tulee yksi. Jokainen on vapaa valitsemaan liiton tai avioliiton muodon… jonkin tavan yhdistää vastakkaiset ajatukset, yhdistää vastakkaiset puolet ja nähdä ne yhtenä kokonaisuutena, sisältäen vastakohdat.

Tällöin hallitsemme jokaisen planeetan tai chakran, ylläpidämme ja siirrymme eteenpäin seuraavaan, sisäiseen. Jupiter-chakra on valtava sota meidän ja heidän välillä. Dikotomia. Kun ymmärämme "meidän" ja "heidän" salaisuuden, tunkeudumme Mars-chakraan - mitä se kaikki tarkoittaa. Merkitys ajaa meidät läpi elämämme, kunnes voimme ymmärtää erillisyyden illuusion, kaikki on yhtä.

Olemme vihdoin vapaita Saturnuksen lakien vaikutuksesta. Olemme oppineet, mitä meidän on tehtävä selviytyäksemme tai menestyäksemme elämässä. Silti maailma, jossa elämme, ei ole yhtenäisyys tai harmoniassa. Me vastustamme heitä ja he vastustavat meitä. Tämä ei tunnu oikealta, jolloin elämästämme tulee prosessi, jossa kerätään vihjeitä yhteenkuuluvuudesta vastakohtien, polariteetin lain tasapainottamiseksi.

Tämä on jooga, liitto tai avioliitto, jossa jokaisen on neuvoteltava. Mars-chakra liittyy kaiken liikkeen, tunteen ja elämän merkityksen käsittelemiseen, seuraamiseen sekä lopulta ymmärtämiseen. Mars on kaiken merkityksellisen kokemus, kaiken, mikä meitä liikuttaa: musiikin, runouden, draaman, taiteen ja alkemian lähde.

Työskentelemme Marsimme kanssa kunnes olemme saaneet loppuun avioliittomme, niin kauan kun polarisaatiome on tasapainossa ja siitä on tullut yksi. Solar plexus on systemaattista vastakkaisuuksien yhdistämistä ristiriitojen alkemiaa harmoniaa tavoitellen. Kun saavutamme tämän, kaikki ohimenevät tunteet lakkaavat ohjaamasta toimintaamme reaktiivisesti. Voimme ymmärtää äkillisen tiedostamattoman reaktion sijaan ja toimia loogisesti tahtomme mukaisella tavalla. Huomaamme, että elämällä on tarkoituksensa. Olemme tunkeutuneet maahan, tai sydänchakraan.

Maa tai sydän: (Sydänchakra)

Me itse olemme merkitys. "MINÄ OLEN SE MITÄ MINÄ OLEN" eikä mistään muusta syystä. Turvaudumme itse elämään ja sen tuottamiin kokemuksiin, ilman referointia. Tämä se on! "Olen, ja siinä kaikki, ja "ikuisesti" näin tulee olemaan. Sydänchakra on itsen keskus, tahto, valinta ja elämän alkulähde minussa. Rakkaus, rakkaus tahdon alla.

Maa/Aurinko edustavat merkityksen loppua, kaiken sydäntä. Kaksi on yksi. Avioliitto (tunne, järki ja tahto) on solmittu, lapsi (kokemus) syntyy. Maapallo olemme me, sellaisena kuin olemme ykseydessämme. Aurinko on kaiken sen merkityksen ydin.

Maan kiertoradalla olevat planeetat, Venus ja Merkurius ovat fyysisen todellisuutemme ulkopuolella.

Venus tai myötätunto: (Kurkkuchakra)

Maan sisällä. Myötätunto. Loputon vastaus ja huomio, luovuus kaikissa eri muodoissaan. Arvostaen. Miten suhtaudumme elämään. Kuinka löydämme itsemme vastauksena elämään. Rakkaus siinä mielessä, että vastaat tai huolehdit siitä.

Merkurius tai valo: (Kolmas silmä -chakra)

Messenger totuus. Ensin ulos auringosta. Tietämisen tai näkemisen valo silmissämme ja tietoisuudessamme. Itse viestintä. Viestinnän ydin, tiedon vastaanottaminen ja välittäminen, kommunikointi kaikilla värähtelyn tasoilla. Värähtelyn laki.

Aurinko tai järjestelmä: (Kruunuchakra)

Aurinko ei ole planeetta. Yllä annettu kuvaus maasta on Auringon perinteinen merkitys. Todellinen aurinko on koko aurinkokunta. Yhteys, lähde, mentalismin laki.

{{ message }}

{{ 'Comments are closed.' | trans }}