Tammikuun 2022 energiat

Vuosi vaihtuu painostavissa tunnelmissa, tuntuu kuin maailma olisi lopullisesti menettänyt järkensä. Poliitikot ja virkamiehet heittelevät päätöksiä lonkalta, ilman minkäänlaisia vaikutusarvioita yhteiskuntaan. Pelko on ohjaimissa, seurauksia voi vain arvailla. Vuosi 2021 jää historiaan kaoottisena vuotena, ihmiskunta on jaettu leireihin, ihmisiä pakotetaan ja painostetaan. Sananvapautemme ja keskeiset perusoikeutemme on murskattu, demoraatinen oikeusvaltiomme narisee liitoksistaan. Kaikki on tehty oletetun hyvän nimissä, mutta mitä on saavutettu? Näin taaksepäin katsoen, järkyttävää tuhoa ihmisten mielissä ja koko yhteiskunnassa.

Näillä saatesanoilla, kysymys: Miltä tammikuun 2022 energiat näyttävät?

Vastaus: Sauvojen yhdeksän

Vahvuus- Aurinko ja kuu jousimiehessä

Sauvojen yhdeksän tuo selkeyttä tilanteeseen. Auringon alkulähteestä lämpö ja valo virtaavat intensiivisesti peilautuen kuusta. Auringon tahdonvoimalla kuu heijastaa vastauksia meneillään olevaan tilanteeseen. Sauvojen yhtenäisyys luo valon, joka loistaa pimeydestä. Yhteisön koherenssi luo vahvan voiman asioiden tullessa päivänvaloon, Jousimiehen kautta siirrymme rehellisyyden aikaan.

Elämän puussa on meneillään regeneraatio, uusi syntymä, joka yhdeksikön ja vahvuuden kautta kristallisoituu astraalitasolta materiaaliseen maailmaan, tasapainottaen vellovan epätietoisuuden.

--

"The light has come. You are healed and you can heal. The light has come. You are saved and you can save. You are at peace, and you bring peace with you wherever you go. Darkness and turmoil and death have disappeared. The light has come." (ACIM, Lesson 75)

{{ message }}

{{ 'Comments are closed.' | trans }}