Maaliskuun 2022 energiat

Helmikuu päättyy valoilmiöön, valon määrän lisääntyessä kevään myötä. Ihmiskunnan historian varjot tulevat esiin käsiteltäviksi yhä lisääntyvin määrin. Helmikuussa romahtamassa ollut virusnarratiivi vaihtui pikavauhtia sotauutisointiin. Pelkoa yritetään ylläpitää jatkuvalla negatiivisella rummutuksella ja teemoja vaihdellen, näin viivytellen viimeisen kahden vuoden lopputilinpäätöstä.

Ongelmien ydin, erillisyys on saavuttamassa huippunsa. Erillisyys ilmenee kärjistyvänä vastakkainasetteluna, ensin ihmisten ja nyt valtioiden välillä. Menneillään on ihmiskunnalle tärkeä ajanjakso, jossa ratkaistaan maailmamme värähtelytason perimmäistä erillisyyden ongelmaa. Ongelman selvitettyämme voimme siirtyä korkeammalle värähtelyn tasolle. Kasvavan värähtelyn myötä ihmiskunta herää yksilö kerrallaan ensin sisäiseen yksilötietoisuuteen ja sen jälkeen universaaliin tietoisuuteen.

Millaista energiaa maaliskuulle on odotettavissa?

Vastaus: Ace of Disks, Lanttien ässä

Kortin perusta, Maa, materia. Materiaalisten asioiden alku.

Kortti sijoittuu elämän puun sefiraan 1 Kether. Kether kuvaa kruunua, Atmaa eli sielua tai kipinää sisällämme. Se kuvastaa puhdasta ajatusta, joka on ilmentynyt tietoisuudessamme ja on valmis muotoutumaan pienen arkanan läpi numeroon 10, saavuttaen lopullisen muotonsa. Ässät ovat osa pyhää kolminaisuutta, jotka äärettömällä energiallaan määritelevät koko maansa sisällön.

Lanttien ässä kuvastaa tarvetta materiaalisen energian kokemiseen tietoisuuden nostamiseksi, tarkoituksena onnellisuuden lisääntyminen ja uudet ideat materian tasolla. Kortin kuva muodostuu pyörivien siipien, käpyjen (käpyrauhanen, Ajna chakra) ja kiekkojen järjestelmästä, jonka keskiössä on kultainen kolikko. Kolikon keskellä, järjestelmän keskiössä sijaitsee kolme rengasta, symboloiden syntymää. Vastakohtien 1 ja 2 kautta on syntyvä uusi elämä 3. Renkaiden keskellä numero 6 viittaa elämän puun sefiraan Tiphateth, jossa universaali rakkaus paljastuu kaikkien mahdollisuuksien runsautena ja valon harmoniana.

Kolikossa seuraavalla kehällä on kuvattuna seitsemänsakarainen tähti, joka lomittuu kahden taustalla olevan seitsemänsakaraisen tähden kanssa, jotka muodostavat ristin muotoisen kymmenen puolan pyörän. Symboli viittaa Crowleyn perustamaan mystiseen organisaatioon A ∴ A ∴ (Astrum Argentum). Sen jäsenten kerrotaan omistautuneen ihmiskunnan edistämiselle yksilön täydellisyyden kautta kaikilla tasoilla. Ehkäpä tässä on viittaus intron sisäiseen yksilötietoisuuteen ja edelleen universaaliin tietoisuuteen. Kolikon symboli on tekijän maaginen allekirjoitus, jonka liittäminen lanttien ässä korttiin liittyy kuudennentoista vuosisadan tarot traditioon italiassa.

Maaliskuussa on odotettavissa turbulenssia, mutta samalla suuntaamme tietoisuutemme valoon ristiriitojen kautta. Mikään tässä maailmassa ei voi enää piileskellä varjoissa. Yhä useammalla käpyrauhanen on jo aktivoitunut, tuoden sisimpämme kautta valon sydämeemme. Valon, anteeksiannon ja rakkauden kautta matkaamme yhdessä kohti uusia yhä harmonisimpia kokemuksia. Maaliskuun teemana on materian tasolla uusi alku tuoreiden ideoiden kautta.

{{ message }}

{{ 'Comments are closed.' | trans }}