Kollektiivin voima loppuvuoden osalta

Katselin eilen 23.9.2021 Myytinkertojat kanavalta Totuuden sulka jakson, jossa vieraana oli Seppo Tanhua. Jakson loppupuolella Seppo ja Thomas pohtivat, mitä syksyn aikana loppuvuodesta tulee tapahtumaan. Havaitsin, että molemmat olivat suhteellisen yksimielisiä, loppuvuonna vauhti kiihtyy ja herääminen on yhä laajempaa, asioiden tullessa valoon yhä lisääntyvin määrin. Seppo ja Thomas korostivat erityisesti lokakuuta kulminaatiopisteenä keskustelussa. Samaa viestiä kuuluu nyt myös muualta netin some alustoilta. On Ilahduttavaa, että kollektiivin koherenssi näyttäisi olevan lisääntymässä positiiviseen suuntaan. :)

Linkki jaksoon: https://youtu.be/zreafpwto98 Sepon sivusto: https://www.astro.fi/

Asiasta kiinnostuneena, päätin katsoa millaisia energioita syksylle on odotettavissa. Siispä kysymykseen: Mihin suuntaan kollektiivin energiat tietoisuuden tasolla kehittyvät loppuvuoden aikana?

Vastaus

VIII The Adjustment, Kohdistus

  • Kortin perusta, Vaaka, Lamed
  • Avainsanat: Oikeus, tai pikemminkin oikeudenmukaisuus, selvitystoiminta ja kaikkien vireillä olevien toimien keskeyttäminen, päätöksenteko. Materian tasolla voi viitata oikeudenkäynteihin tai syytetoimiin. Sosiaalisesti avioliitto- tai avioliittosopimukset. Poliittiset neuvottelut.

Kortti sijoittuu elämän puun polkuun 22

  • Polun numero, 22
  • Nimi (Heprealainen kirjain), Lamed
  • Nimi Suomeksi, Härän ohjain
  • Heprealaisen kirjaimen arvo, 30
  • Polku yhdistää sefirat 5 ja 6

Ennen korttin tulkintaa, hieman elämän puun polusta 22. Polku Lamed yhdistää sefirat 5 Geburah (ankaruus) ja 6 Tipharet (kauneus). Numerologisesti numero viisi edustaa lisääntymistä ja laajenemista, jatkuvaa muutosta, liikettä vanhojen rakenteiden puitteissa. Päämäärämme numero kuusi edustaa yhteistyötä, harmoniaa ja sitä kautta hyvyyttä, kauneutta ja totuutta. Sattuvasti polun 22 nimi on (itsepäisen :) härän ohjain, joka ohjaa meitä kärsivällisesti kohti ymmärrystä ja harmoniaa. Olemme siis siirtymässä olosuhteiden pakosta ensimmäiselle harmonisen tietoisuuden ilmentymälle.

Balance against each thought it's exact Opposite! For the Mariage of these is the Annihilation of Illusion (The Book Of Thoth)

Kortin tulkintaa

Kortin historialliset nimet ovat "The Daughter of the Lords of Truth" ja "The Ruler of The Balance". Kortti sijoittuu Vaa'an merkkiin, jonka ominaisuudet ovat diplomaattinen, muita ajatteleva, rauhaa rakastava, kultivoitunut, flirttaileva, laskelmoiva. Vaa'an merkin hallitsija on Venus, merkiten kiintymystä, vetovoimaa, estetiikkaa, kauneutta, kaipuuta, tasapainoa, arvoja sekä harmoniaa.

Kortin symboliikassa valitsee täydellinen tasapaino vasemmalta oikealle ja ylhäältä alas, ilmettynä mustien ja sinisten pallojen kautta (erilaiset intressit, ajatusrakennelmat ja uskomukset). Nainen seisoo tasapainossa fallisen miekkansa takana, suoristaen sen jalkaterillään. Valtava tasapainottava voima manifestoituu naisen kruunusta (vrt. kruunu chakra), tasapainottaen alfan ja omegan. Viivat naisen varpaankärjistä, vaa'an kärjistä kruunuun, muodostavat timantin muotoisen symbolin (Lozenge), joka on yhden tyyppinen Vesica, mystinen geometrinen ilmentyminen, ilmentymättömästä. Tämä viittaa osaltaan myös sydän chakraan (6 Tipharet), vihreään säteeseen, joka on pyörre, vaihdellen tasapainotilasta ei tasapainoon. Chakran kristallisaatio (timantti), kertoo pysyvän tasapainotilan saavuttamisesta tällä värähtelyn alueella.

Crowley kutsuu kohdistus- korttia feminiiniseksi täydentymäksi narri- kortista. Symboliikan puolesta kortti viestii tahdonvoimalla harmoniseen tasapainoon sulautumisesta.

Mihin siis olemme loppuvuodesta matkalla?

Oikeudenmukaisuus tapahtuu ihmisten sydänten kautta, suunnitelmat jotka eivät kestä valoa, totuutta, sortuvat painon alla. Odotettavissa on turbulenssia erityisesti niiden tietoisuuden osien osalta, jotka vielä pitävät kiinni vanhoista rakenteista. Uusi aika on koittamassa ja sitä ei voida estää. Virran mukana, hyväksynnän kautta. Tämä on vanha sanonta, joka kuvaa sujuvaa muutosta rakkauteen ja valoon, tietoisuuden tasapainoon.

{{ message }}

{{ 'Comments are closed.' | trans }}