Helmikuun 2022 energiat

Tammikuu on päättymässä ristiriitaisissa tunnelmissa. Päättäjät ovat jumiutuneet poteroihinsa, kun taas asiantuntijat alkavat nähdä valoa epidemiatunnelin päässä. Asiantuntijoiden mukaan emme ole enää tekemisissä yleisvaarallisen tartuntataudin kanssa, siitä huolimatta STM ja poliitikot ajavat yhä tiukempia rajoituksia ja koronapassin laajennuksia.

Omaan elämään poliittiset päätökset ovat kohdistuneet vaimoni kautta. Hän ei halunnut omaan intuitioonsa perustuen tätä kyseistä piikkiä ottaa. Koska hän on töissä SOTE- alalla, hän muuttuu terveestä ihmisestä vaaralliseksi tartuntataudin levittäjäksi klo 00:00 1.2.2022 eduskunnan päätöksellä. Tämän jälkeen hänen kohtalonaan on tehdä puhelinneuvontaa yksin varastohuoneessa, josta ei saa työpäivän aikana poistua. Tulevaisuus on epävarma, palkanmaksu voidaan katkaista myöhemmin, joka tarkoittaa käytännössä yhteiskunnan tukiverkkojen ulkopuolelle joutumista, ilman työttömyyskorvausta tai palkkaa.

Samaan aikaan osastolla on olut vajetta ammattitaitoisista työntekijöistä. Tilanne vaikeutuu nyt, koska tekijät vähenevät entisestään. Potilasturvallisuus ei eduskunnan päätöksellä parantunut, päin vastoin. Ehkäpä kyse ei olekaan terveydestä, vaan jostain muusta. Osastolla on kyllä ollut ja on parhaillaan lääkäreissä sekä hoitajissa tartuntoja. Kaikki todetut tapaukset ovat olleet 2 tai 3 kertaa piikitettyjä. Päättäjillä on tiedossa piikkien heikko tai olematon teho, ne eivät estä tartuttamista eikä levittämistä. Päätäjien motiivit näyttävät olevan hämärän peitossa.

Suomessa ja maailmalla poliitikkojen retoriikka syvenee, he ovat ilmeisesti päättäneet tuhota ihmiset, jotka eivät ota painostuksesta huolimatta piikkisarjaa. Tähän vastavoimana, tammikuulle noussut kortti vahvuus on realisoitunut. Ihmiset ovat alkaneet heräämään siihen, että kaikki ei ole kohdallaan. Maailmalla kuohuu ja Suomikaan ei näyttäisi välttyvän siltä. Toivon, että siirtymä valoisampaan aikaan sujuu rauhallisesti toisiamme kunnioittaen. Mitä enemmän uutta vastustamme, sen rajumpi muutos tulee olemaan.

Elämme muutoksen aikaa, millaista energiaa helmikuulle on odotettavissa?

Vastaus: 19 The Sun, Aurinko

Kortin perusta, Aurinko Resh

Helmikuun energioiden kortiksi nousi aurinko, joka kuvaa pyrkimystä kohti valoa pimeydestä luopuen. Aurinko on elämän lähde, sen säteet ulottuvat kaikkialle. Valo tuo varjot esiin, siirrymme valon aikaan. Aurinko symboloi myös tietoisuuden valaistuneita energioita, joiden avulla voimme voittaa hämmennyksen, ahdistuneisuuden ja pelon.

Kortti sijoittuu elämän puun polkuun 30 Resh, jonka suomenkielinen nimi on pää. Polku yhdistää sefirat 8 Hod, totuudenmukaisuus ja 9 Yesod, perusta tai astraali valo. Polku johtaa epätasapainoisesta tilasta, asioiden ristiriidoista tasapainoisimpiin energioihin, luoden perustan uuden syntymiselle materiaan, numero kymppiin.

Kortin keskellä oleva ruusu kukkii yhdistyneenä valoon, auringon edustaessa jumallista itseämme, tietosuuttamme elämän mysteerissä. Auringon alla kaksi lasta tanssii, symboloiden spontaania luomisvoimaa, heidän siipiensä kuvatessa tietoisuuden transformaatiota. Lasten alla olevista mitaleista Crowley toteaa:

”Heidän jalkojensa alla ovat muinaisen aikakauden merkit, ruusun ja ristin yhdistelmä. Aurinko -kortti edustaa ruusun ja ristin merkityksen laajennusta. Risti on nyt laajennettu aurinkoon, tietenkin, missä se syntyi.”

Ruusuristin symboliikka tulee auringosta. Vuoden syklissä liikumme läpi ympäröivän horoskoopin. Syklit edustavat vuoden jakamista neljään osaan, neljän vuodenajan muodossa, jotka rytmittävät elämän maan päällä. Ympyrä ristillä symboloi jumalallista hallintoa maan päällä.

Kukkula ja muuri symboloivat verhoa ihmiskunnan polarisoituneen kokemuksen ja yhtenäisyyden välillä. Tämä viittaa muinaisen Egyptin Onin kaupunkiin, jota kreikkalaiset kutsuivat Heliopolikseksi (auringon kaupungiksi).

Helmikuussa kuljemme kohti valoa, niin kevään kuin tietoisuutemmekin valon voimistuessa.

{{ message }}

{{ 'Comments are closed.' | trans }}